Работа с кучешка тренировка, която ще ви приведе както и Фидо във форма

всеки ден в продължение на девет години, Джес Мартин обикаляше своя английски булдог Мерилин в парк близо до дома си в Остин, Тексас. Когато е там, Мартин ще остави Мерилин да тича наоколо, както и да играе, както и тогава те ще се върнат назад, чувствайки се по -щастливи, както и малко по -здрави.

Като регионален посланик на Fitbit, както и собственикът на Stronghorn Fitness, Мартин разбира добре ползите от ходенето на кучета, както за пухкавите добри приятели, така и за техните собственици. Собствениците на кучета, които редовно обикалят домашните си любимци, упражняват типично 22 минути повече седмично от собствениците на не-куче. Както и все още, 40 процента от собствениците на кучета не вървят своите кучешки спътници, отчасти, тъй като смятат, че кучето е също така старо, както и болно, или толкова мазнини.

Проблемът е, че много хора не мислят да разхождат кучето, за да бъде страхотна тренировка. Но, заявява Мартин, нищо не може да бъде по -далеч от истината. „Ползите за здравето и здравето от просто ходенето са безброй“, заявява Мартин. „И ако продължите на тази разходка с намерение, тя не само превръща разходката ви в тренировка, тя също се превръща в свързващо преживяване с вашето бебе на козина.“

Ключът, заявява Мартин, е да се предотврати безцелно да се разхождаш. „Поставете правила на място, за да гарантирате, че всеки блок, който ходите или всеки ъгъл, който завиете, правите нещо“, заявява Мартин. Неговата рутина на общото тяло, разходка на кучета по-долу ще ви помогне да започнете.

Как да уловите в тренировка с общо тяло, докато разхождате кучето си

Загрявка:
„Кучетата, както и хората изискват да получат кръвта, преди да преминат в по -енергични упражнения“, заявява Мартин. Така че за първия блок или два просто се концентрират върху бавното набиване толкова, колкото енергично темпо. „Повечето кученца могат да се движат доста бързо, независимо от размера“, заявява Мартин. „Но ако вашето бебе на козина е трудно да продължите, направете разходката по-бавна, колкото и да е по-дълга. Използвайки вашето устройство Fitbit, цежете да вкарате сърдечната си честота в зоната за изгаряне на мазнини (50 до 69 процента от вашия макс). Ако не използвате джаджа със сърдечно проследяване, нека „тест за разговори“ е вашето ръководство-трябва да можете да провеждате разговор, докато ходите, но не и да пеете.

На всеки ъгъл (или на всеки два блока):
Направете 10 клякания или 10 изправени лицеви опори срещу стабилна конструкция, като ограда, като поддържате движенията си бавни, както и управлявани, както и запазете твърдо хватка на каишката.

Клякове: Застанете с краката си на ширина на рамо, както и ръцете си директно пред вас. Държи коленете си според пръстите на краката си, както и бедрата, спуснете се, сякаш ще седнете на стол. Когато бедрата ви са успоредни със земята, пауза, след това бавно се изправете.

Прескачане на огради: Справяйки се с ограда, застанете на разстояние от ръката с длани, плоски срещу оградата, разделена на ширината на рамото. Поддържайки краката си плоски на земята, огънете лактите си, както и бавно се облегнете в оградата. Когато лактите ви са под 90-градусов ъгъл, пауза, след това натиснете обратно, докато ръцете ви са прави.

Всеки път, когато вашето кученце спре да миризма на храстите:
Вместо да го бързате, използвайте този път, за да направите някакъв клек, предлага Мартин.

Задържане на клек: Застанете с краката си на ширина на рамо. Поддържайки коленете си според пръстите на краката, както и бедрата обратно, спуснете се, докато бедрата ви са успоредни на земята. Задръжте там за 45 секунди до една минута. Не забравяйте да държите гърдите си нагоре, раменете назад, както и ядрото ви.

По време на гърнето с почивки:
Когато вашето куче спре да прави своя бизнес, можете да направите някакво интервално обучение в типа редуващи се кранове на краката на бордюра.

Крапи на пръсти: Застанете се, занимаващи се с бордюра с десния пръст на бордюра, както и левия крак на земята. Използване на движение на скачащо движение, превключване на позициите, за да се гарантира, че левият ви пръст е на бордюра, както и десният крак е на земята. Продължете бързо, редувайки краката си за 30 секунди до минута.

В парка за кучета:
В дни се отправяте към парка за кучета (пеша или в колата), добавете малко аеробни забавления. Хвърлете сфера, доколкото можете. Докато вашите кученце се състезават, за да го извлечете, направете някои удари – или рутинни удари, ако слоеметричните упражнения не са в картите. „Красотата на това упражнение е, че вашето куче е таймерът“, заявява Мартин. “Колкото по -далеч хвърляш топката, толкова по -дълго ще му отнеме да го върне.” Повторете пет пъти.

Jump Lunge: Задържане на гърба си директно, както и ядрото си, пристъпете назад с левия крак, както и спуснете бедрата нагоре, докато коленете ви са под ъгъл на 90 градуса. Избутайки от земята, скочете директно нагоре, сменяйки краката си в средата на въздуха, за да се уверите, че кацате с десния крак обратно в настройката на Lunge, както и на левия крак напред. Повторете, променливи крака, докато кучето ви се върне с топката.

Редовна Lunge: Задържане на гърба си директно, както и ядрото си, пристъпете назад с левия крак, както и спуснете бедрата (поддържане на предното коляно над вашия tOES), докато коленете ви са под ъгъл на 90 градуса. Бавно се изправете назад, както и повторете, сменяйки крака. Продължете нагоре, докато кучето ви се върне с топката.

В памет на Мерилин.

Тази информация е само за академични функции, както и не се разбира като заместител на медицинската диагноза или лечение. Не трябва да използвате тази информация, за да диагностицирате или лекувате проблем или състояние на здравето и здравето. Винаги проверявайте с вашия лекар, преди да променяте диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова физическа фитнес рутина.

Габи Редфорд

Габи Редфорд е наградено здраве и уелнес, както и писател на физически фитнес в Анаполис, Мериленд. Запален плувец с отворена вода, както и триатлонист, тя е четирикратна цяла американска триатлета, както и трикратен квалификатор за Световното първенство на ITU като член на Team USA.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *