2010 NPC Разходи за безвъзмездни средства за бодибилдинг и фигура Традиционно

на безвъзмездната помощ на NPC за 2010 г.
чрез безвъзмездна помощ за разходи

Над 10 000 спортисти, състезаващи се в Sportsfest – промоутър, както и магистър по церемонии, ще бъдат легендарните безвъзмездни средства за разходи за културисти, г -н Америка, както и г -н World. Разходната безвъзмездна помощ се появи в новото издание на „Помпено желязо“ с участието на Арнолд Шварценегер, както и също е участвал в различни филми, телевизионни предавания, както и реклами.

5 -тото годишно бодибилдинг за безвъзмездна помощ на NPC, както и традиционната фигура, ще се проведе в парк Cedar Beach в Алънтаун, Пенсилвания в събота, 17 юли 2010 г. в 13:00 часа. Той е част от спортния фест Lehigh Valley, спортно събитие, привличащо хиляди спортисти, както и зрители от цял свят. Приемът е напълно безплатен за всички зрители.

*** News Flash *** SCOTT EPSTEIN, бивш вицепрезидент на Световната гилдия за изграждане на тялото (WBBG) Pro & NPC, както и в момента изпълнителният директор на администрацията на публичността (PMS), медийна връзка/фирма за резервации на таланти има фирма Обяви спонсорството си за това събитие, като подписа гост изяви на настоящите атлети с най -високо оценени спортисти, бързо разпознаваеми от синдикираната телевизия.

Бъдете на ръка, за да се срещнете, както и поздравете Роб Тери, TNA Worldwide Champion & 5x г -н Уелс. Роб, известен в кръга на борбата като „Изродът“, в момента се бори по целия свят, както и е представен многократно седмично на Spike TV, както и PPV. Феновете няма да искат да пропуснат да получат 8 × 10 лъскава снимка с автограф и/или тяхната снимка, направена с борбата на TNA, както и суперзвездата на културизма.

„Роб Тери напълно ми напомня за Луи (Фериньо), когато той нахлу в бизнеса, освен че Роб очевидно е много по -голям пропорционално и вече световно признат както в културизма, така и на пазарите по борба“, казва Епщайн. Както и одобряването на продукта, хората, които се обаждат, е огромно, така че можем да бъдем избирателни към истинските убеждения на Роб ”.

В допълнение, PMS ще бъде домакин на скорошния американския гладиатор на NBC Fury (Джейми Ковак) за събитието. Фюри работи с Хълк Хоган като гладиатор, както и той я вдъхнови да тренира по -усилено. Тя се е състезавала в NPC културизма, както и в конкурсите за фигури в миналото, като се занимава с първия си „силен човек“, както и се е превърнала в 160 -килограмово постно машина. Fury също ще подписва автографи, както и ще прави снимки с фенове.

Няма да спрем тук. По същия начин се появява любезност на PMS е бивш WWE/WCW/TNA Diva & Wrestler Ryan Shamrock. Райън е в невероятна форма, както и се състезава в конкурс за фигура на NPC, спазването на седмицата. Вероятно тя ще избере да влезе в този, който въз основа на това, което видяхме наскоро, ще ходи със златото!

Това събитие ще се проведе в парк Cedar Beach, S. Ott Street на улица Хамилтън в Алънтаун, Пенсилвания. Регистрацията ще започне в 10:00 ч., Като предразсъдъците започват в 13:00, както и финалите ще започнат 1 час след предразсъдъците. За много повече информация за това събитие, моля посетете, както и www.sportsfest.org. За допълнителна информация относно това събитие, моля, свържете се с EVA SOT 973-420-5695 или ems@billgrant.net.

източник

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *