Глобалната среща на върха на Esports е точно зад ъгъла

Hackney Publications, читателите ще получат 20 -процентова отстъпка при тази връзка:

Встъпителната среща на върха на ESIC Global Esports 2022 ще се проведе на 14 април и ще обедини водещите експерти в индустрията и общността на Esports за мащабна конференция в Excel в Лондон.

По -конкретно, тя ще отразява теми, пред които е изправена в момента индустрията. Някои от темите, обхванати по време на събитието, включват: eSports и закона, целостта в рамките на електронните спортове, брандирането, инвестирането, осигуряването на приходи, въздействието на Covid-19 и бъдещето на Esports.

Според Иън Смит, комисар на Комисията за почтеност на Esports (ESIC), срещата на върха на EGE е създадена за екосистемата на Esports. По -конкретно, „онези хора, които предоставят услуги и продукти на индустрията на Esports, като адвокати, специалисти по финансови услуги, инвеститори, твърди и софтуерни производители и доставчици на стоки.“ Основната тема за 2022 г. работи дълбоко в целите на ESIC, „да се създаде дестинация за избор за всички и свързани с екосистемата.“ Тъй като това ще бъде една от двете срещи на върха за ESIC през 2022 г., Смит смята, че това ще им позволи да уловят тази „бързо движеща се индустрия“, без да чакат още една година.

Необходимостта от конференция е ясна за ESIC. „Esports е далеч по -малко добре разбран от традиционните спортове и ние все още сме на сравнително основно ниво на образование за доставчици на услуги и инвеститори, които гледат на нашата индустрия за възможности.“ Освен това, като „надежден неутрален“ в индустрията, „ние сме в състояние да привлечем заинтересованите страни от най -широкия спектър на екосистемата“.

EGES ще се проведе заедно с друга популярна конференция, ICE, където събирането на игрални (хазартни) експерти ще се свика. ICE е най -голямото глобално събиране на игрални оператори в Европа. Въпреки че ще бъдат натоварени няколко дни, без значение дали човек присъства на конференциите на EGE и/или лед, терминът „игри“ ще бъде горещата тема на деня.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.