Мексиканска безмесна Маргарита понеделник

Колко м мога да вляза в заглавие? Е, спрях на четири, защото исках да оглавя тази публикация: „Мексиканска безмесна Маргарита в понеделник с Моника“, но реших, че това ще бъде твърде много.

Е, оцелях.
Последните ми видеоклипове

Моят прекрасен партньор в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моят прекрасен партньор в Pysch Ward: Мемоар
от Марк Луках

Преглед на аудио книга на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Добре ли е да слушате?
Споделям бърз преглед на книгата, налична на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар на млад брак, който се предефинира от психични заболявания и утвърждава силата на любовта.

Животът на Марк и Джулия заедно започна като приказен романс. Те се влюбиха на осемнадесет, ожениха се на двадесет и четири и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Но когато Джулия беше на двадесет и седем, тя претърпя ужасяваща и неочаквана психотична почивка, която я кацна в психичното отделение близо месец. Един ден тя беше жизнена и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена и самоубийствена, убедена, че близките й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата и други отзиви са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
05:31

Днес беше първият ми учебен ден и първият ми ден от новата ми работа на непълно работно време. Никога не съм го споменавал, но в крайна сметка напуснах предишната си работа на непълно работно време по лични причини.

И така тази сутрин опаковах чантата си, чантата си за камера, обядът лоша и раницата си и се насочих към работа, а след това и училище. Бях супер нервен! Толкова нови неща в един ден направиха стомаха ми нещастен. Но в крайна сметка не беше толкова лошо.

Започнах деня с 5 мили, за да ви помогна да извадя трептене. И го направи? Обичам да тичам.

След това хвърлих заедно бърза купа с кисело мляко – в сместа: кисело мляко, витатоп, семена от чиа, банан, блубс и бадемово масло. Много бадемово масло

Тази закуска трябваше да ме издържи до 13:00, така че я натрупах. Yum!

Оставих работа в 13:00 и имах бърза фотосесия на обяд отгоре на колата си. Какво? Не всички разрушават обяда си и SLR, за да правят снимки на храна насред паркинга на превозното средство? Добре. Аз съм странният.

Обяд: кисело мляко, зърнени храни, остатъчен нахут азиатска шлака от снощи, Fiber One Bar и Apple. Оставих ябълката и изядох останалите.

Също така опаковах любимия си енергиен бар в багаж = AB & J Plus струни и моркови за пипер, които да ям по време на час. Моят клас понеделник/сряда е химия. Има лаборатория и двата дни и е 4 -часов клас с една 10 -минутна почивка. ще се изискват закуски.

Когато излязох от клас, почувствах, че тежестта е вдигната от раменете ми. Ще бъде много работа и утре имам друг клас с лаборатория, но ще се оправя? Или поне трябва да продължавам да си казвам това.

Докато туитвах по -рано – мексиканският без месо в понеделник беше трансформиран в Маргарита в понеделник в чест на първия ми учебен ден. Трябва да намеря кльощавите съставки на Bethany Girl Margarita, защото всеки Margie Mix в магазина има HFCs.

Накрая току -що избрах един и го нарекох една нощ.

Опитах този нов продукт, който мислех, че може да е „мексикански“-безмесен джалапено чедър хот-доги гурме наденица. Спестете парите си, не бях фен. Те бяха супер солени (и аз не съм човек, който някога да се оплаква от твърде много сол).

Нарязах ги и го сервирах на легло от броколи, боб и салса.

Сервира се с няколко твърде много чипа. Но чипс и маргарита са просто предназначени да бъдат заедно? Сега ще преживея няколко имейли и ще започна да уча. Вече имах викторина, която идва следващата седмица! Някой да знае някакви трикове, за да запамети елементите?

Мисля, че виждам купа с диня в бъдещето си …

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.