По -отблизо погледът към приложението Shopwell

от Matt Weik

С толкова много приложения на смартфони в наши дни почти изглежда, че телефоните ни не само управляват живота ни, но също така ни позволяват да станем самодоволни и мързеливи, тъй като те вършат голяма част от работата си за нас. Сега има ново приложение. Този всъщност ще ви помогне да направите по -добър избор, докато сте в магазина за хранителни стоки!

Когато чуем думата „безплатно“, изглежда, че хората идват от хълмовете. Е, Shop Well има ново приложение, което ви позволява да получите достъп до хранителни съвети точно на една ръка разстояние. Приложението Shop Well ви позволява да използвате скенер за баркод, намерен в самото приложение за сканиране на баркодове, намерени на продукти в хранителния магазин. За тези от вас се чудите къде е това, проверете опаковката на всеки артикул, който вземете и определено ще намерите баркод. Не виждате баркод? Продуктът вероятно не е наличен тогава и може да е само за дисплей.

И така, как работи? Самото приложение ви позволява да въвеждате информация за себе си като възраст, пол, ограничения за храна и всякакви алергии, които може да имате. След това, когато сканирате баркод, приложението ще ви каже дали изборът е подходящ за вас или ако трябва да поставите продукта обратно на рафта. Очевидно решението да го задържите в количката си за хранителни стоки или да го върнете на рафта, зависи напълно от вас. Пазарувайте добре е в състояние да разгледа всички състояния, които може да имате, като високо кръвно налягане, диабет, цьолиакия, както и всякакви непоносимост към храни (като млечни или миди) и да ви каже дали това е предмет, който трябва/не трябва да обмисляте закупуване.

Приложението всъщност ще ви даде персонализиран резултат от нула до сто, където хранителният артикул пада според личната информация, която сте въвели в приложението. Резултатите се основават на хранителните указания, изложени от FDA, Министерството на земеделието на САЩ, както и Института по медицина.

Всяка оценка за дадена храна е цветно кодирана. Разбивката е следната: Зеленото означава, че продуктът съответства на диетата на индивида, жълтото предупреждава индивида, че продуктът не е идеален, а червеният означава, че продуктът трябва да бъде напълно избягван. Приложението не спира само с цветно кодиран резултат. Ако даден продукт излезе в жълто или червено, приложението всъщност ще препоръча подобна по -здрава алтернатива на сканираното, което отговаря на хранителните нужди и предпочитания на индивида.

Дали хората използват това приложение или не, зависи напълно от тях. Лично аз смятам, че това е чудесен инструмент за всеки, който се интересува да остане на върха на диетата/храненето си и да се увери, че правят най -добрия избор за своите индивидуални диетични и медицински нужди. Той помага на хората да разберат какви храни са „червени“ и трябва да се избягват, както и да им предоставят по -здравословни алтернативи, за да преминат към подобен, по -здравословен вариант.

Повече информация за това приложение можете да намерите на техния уебсайт: www.shopwell.com

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.