2008 г. Г-н Олимпия Визуализация: Може ли Джей да го направи три торф?

2008 Г -н Олимпия Преглед:
Може ли Джей да го направи три торф?
от bodybuilding.com

Два големи въпроса се задават за г -н Олимпия през 2008 г. Може ли Джей да спечели третата си титла на господин Олимпия, като победи Декстър Джаксън? Другият въпрос за умовете на феновете е кой ще постави по -високо, Фил Хийт или Денис Волф?

Миналата година Джей Кътлър отряза Виктор Мартинес с малко противоречиво решение. Много мисъл, който Кътър беше изключен в кондицията си по време на предразсъдъците и Виктор щеше да триумфира и да стане новият господин Олимпия. Джей обаче успя да преобрази тялото си само достатъчно за финалите и Виктор леко избледня. Това даде възможност на Jay да си върне заглавието. Тази година Мартинес е настрана с контузия и това позволява на няколко души да започнат да мислят за преместване на място или две в крайното класиране.

[YT] 5IHM_25BPIS [/yt]

Говорейки за хора, които се движат нагоре, Кай Грийн реши да не се състезава в господин Олимпия тази година. Той използва метод, подобно на Фил Хийт през последните две години. Грийн иска да си почине, да расте и да направи огромно въздействие, когато най -накрая стъпва на сцената на Олимпия.

Клонът също е извън голямото шоу. Бранч Уорън нарани трицепса си, когато се подхлъзна, слизайки по стълбите към къщата си. Нараняването изисква операция, за да го поправи. Той обаче е уверен, че ще се върне навреме за Arnold Classic 2009.

И така, кой е в шоуто?

Тъй като тази публикация се пише, все още има едно състезание на IFBB Pro, което ще се проведе с квалификацията на Olympia за грабване. Хората, предоставени тук, ще се основават на спортистите, които трябва да се състезават преди шоуто на Atlantic City Pro. В азбучен ред ето този списък:

* Abiad, Fouad Canada
* Антъни, младши Мелвин САЩ
* Badell, Gustavo Puerto Rico
* Cutler, Jay USA
* Elmoussawi, Moe Нова Зеландия
* Английски, Кевин САЩ
* Freeman, Toney USA
* Хийт, Фил САЩ
* Хенри, Дейвид САЩ
* Ingram, Leo USA
* Джаксън, Dexter USA
* Джаксън, Джони САЩ
* Джеймс, Денис Германия
* Ричардсън, Крейг САЩ
* Рокел, Рони Германия
* Самуил, Силвио Испания
* Шелестов, Сергей Русия
* Вълк, Денис Германия

Не много повече от няколко капки вода и унция или две мазнини отделят топ 10 от топ 15 в господин Олимпия всяка година. Обикновено е много по -трудно да се предвиди разположенията на спортистите от 11 до 15, отколкото хората, които заемат първите пет места. Без допълнително adieu, ето моите прогнози.

Официален уебсайт на г -н Olympia 2008

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.